karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ockelbo kommun

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl.a. Wij Trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken. 

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen, grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar det gröna samhället, från boende och mat till företagande och resursanvändning. 

Ockelbo är en av landets minsta kommuner. En offensiv landsbygdskommun där du erbjuds service och utbud som i den stora kommunen, mycket tack vare närhet och goda kommunikationer.
Unna dig lyxen att bo på landet!

Du som är ny i Ockelbo eller funderar på att flytta hit har säkert många frågor och funderingar om de mest skiftande saker. Några av dem kanske du hittar här, men du är självklart välkommen att kontakta oss.

Ockelbo vill erbjuda ett modernt boende på landet där man lever nära och i samklang med naturen. Samtidigt är det nära till staden med hela det utbud som finns där.

Det Ockelbo kommun vill bjuda på är livskvalitet. Numera talas det ofta om naturens läkande hälsoeffekter. Många av oss lever idag i en hektisk och stressad tillvaro. Därför behöver vi ta tillvara vår fritid och ge den ett meningsfullt innehåll. En av Ockelbos tillgångar är närheten till naturen. Här finns sjöarna, vattendragen, de vida skogarna, det öppna kulturlandskapet, dalgångarna och de sydligaste av Norrlands blånande berg. Wij Trädgårdar visar att här, i växtzon 5 finns kvaliteter och en jordmån som kan kultiveras, utvecklas och levas i.

Med X-tågen tar det 23 minuter in till Gävle. Den som åker från Lingbo får lägga till ytterligare 9 minuter. Bussen till Sandviken tar ungefär en halvtimme. Ockelbo blev rikskänt för ett antal år sedan då vi införde gratis lokaltrafik, Kuxabussarna. Dessa finns förstås kvar och trafikerar kringliggande byar som Åbyggeby, Åmot och Jädraås.
Vi har även kvar skolorna ute i byarna.

Välkommen in med din ansökan! 

Bransch

Kommun

Anställda

600

Huvudkontor

Ockelbo

Adress

Södra Åsgatan, 816 80

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Ockelbo kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor